rizoto cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150gr cascaval
  • 150gr sunca presata
  • 100gr bulion
  • 1/2kg rosii-suc
  • 200gr unt sau margarina si sare.

Mod de preparare

Se spala orezul, se prajeste in grasime, se stinge cu zeama de oase sau carne, se potriveste de sare si se da la cuptor. Cand este aproape gata, se amesteca cu o parte din cascaval ras. Se serveste cu sos tomat in care sa pus sunca taiata firisoare si restul de cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise