rizoto cu ficatei la gratar

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de gaina si pui
  • orez
  • ulei
  • ceapa
  • telina radacina
  • morcovi
  • faina
  • pasta de tomate
  • vin alb
  • sare
  • supa de pasare
  • cascaval
  • piper

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in 50 ml de ulei. Separart, in 50 ml de ulei si 50 ml de supa se inabusa ceapa, morcovii si telina, se adauga faina dizolvata in supa rece, pasta de tomate, 500 ml de supa necesara fierberii si se fierb 30 min.

Sosul rezultat se paseaza peste peste ficatei si se fierb impreuna 10 min adaugandu-se sare , piper si vin. Orezul se inabusa in uleiul ramas , se adauga restul de supa de oase de pasare si sare apoi se baga la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise