rizoto milanez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • margarina
  • sunca presata
  • ciuperci
  • cascaval
  • supa de oase
  • sos tomate
  • sare

Mod de preparare

Orezul se inabusa in 100 g de margarina , se adauga supa de oase, sare, se fierbe totul 5 min apoi se acopera vasul si se continua fierberea 20 min.

Ciupercile se inabusa in restul de margarina, se adauga sunca si se continua inabusirea 10 min, apoi se adauga 30 g de sos tomat si se fierbe totul l5 min.

Dupa aceasta , se preseaza vasul la cald. Inainte de servire se asaza intr-o forma ciupercile cu sunca , pilaful , se preseaza bine si se rastoarna in platou.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise