Rondele de ceapa in aluat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 5-6 linguri faina
  • un ou
  • 1-2 linguri lapte
  • sare, piper,

Mod de preparare

Din faina, ou,lapte,sare si piper, obtinem un aluat ca de clatita.

Ceapa o feliem la 3-4mm.

Incingem ulei in tigaie sau in ceaun.

Trecem feliile de ceapa prin aluat si le prajim in uleiul incins pe ambele parti, astfel incat sa nu se arda.Trebuie sa aiba o culoare usor aramie.Se scot de la prajit pe un prosop de hartie absorbanta.

Se servesc la aperitiv, la bere,sau peste ficat prajit sau langa carne.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise