Rondele de ceapa in aluat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 5-6 linguri faina
  • un ou
  • 1-2 linguri lapte
  • sare, piper,

Mod de preparare

Din faina, ou,lapte,sare si piper, obtinem un aluat ca de clatita.

Ceapa o feliem la 3-4mm.

Incingem ulei in tigaie sau in ceaun.

Trecem feliile de ceapa prin aluat si le prajim in uleiul incins pe ambele parti, astfel incat sa nu se arda.Trebuie sa aiba o culoare usor aramie.Se scot de la prajit pe un prosop de hartie absorbanta.

Se servesc la aperitiv, la bere,sau peste ficat prajit sau langa carne.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise