Rosen krant

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg faina
  • 15 g drojdie
  • 1 lingura incarcata de untura
  • jumatate ligurita de sare
  • o ceasca de cafea cu lapte , caldut
  • arome (coaja de lamaie,de portocale, esenta de rom,zahar vanilat)de care ai in casa
  • 1 ou intreg

Mod de preparare

In mijlocul fainii se inmoaie drojdia cu putin lapte ,, apoi se amesteca cu toate ingredientele din reteta si se framanta.

Se lasa sa dospeasca, si cand e gata se intinde din tot aluatul o foaie putin mai groasa decat o muchie de cutit.

Apoi se unge cu urmatorul amestec:3,4 lingurite de unt proaspat frecat cu 3,4 lingurite de zahar si esenta de rom cat iti place de aromat.

Apoi se ruleaza foaia se taie in 7 bucati si se aseaza in forma cu partea taiata in sus.

Se pune la copt , iar cand e gata , se pudreaza cu zahar pudra si......e delicioasa!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise