Rosii a la grec

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 cutie fasole alba boabe
  • 2 catei de usturoi
  • 200g branza feta
  • 2 linguri
  • patrunjel tocat
  • 1 lingura rozmarin tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Rosiile le spalam si taiem fiecareia cate un capac,apoi scoatem usor miezul si-l amestecam cu pasta de rosii.Amestecam usturoiul pisat cu branza taiata cuburi,amestecul cu pulpa de rosii,fasolea,patrunjelul si rozmarinul;condimentam cu sare si piper.Umplem rosiile cu aceasta compozitie.Asezam rosiile intr-o forma de sufleu,le stropim cu ulei,si coacem 15 minute la cuptor.Pot fi servite fierbinti,ornate cu patrunjel verde,dar si cu faimosul tzatziki.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise