Rosii acordeon

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 4 oua fierte tari
  • 250g maioneza

Mod de preparare

Rosiile se taie rondele subtiri, fara a le separa complet. Intre ele se asaza cate o rondea de ou si se servesc alaturi de maioneza. Maioneza poate fi inlocuita cu un sos preparat astfel: se amesteca un catel de usturoi pisat cu 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa, dupa care se incorporeaza treptat, 10ml ulei. Se pune sare, piper, 1 lingurita otet si una de cimbru tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise