Rosii "cherry" umplute

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii \"cherry\"
  • 1 cutie de branza cremoasa
  • 2 felii de sunca presata
  • patrunjel verde
  • sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se spala si se taie rosiile in jumatate.Se scobesc cu ajutorul unei lingurite de cafea sau cu o ustensila speciala pt scos pulpa legumelor.Se aseaza cu gura in jos ,pe un servetel absorbant,pt a se scurge bine de zeama ramasa.Intre timp ,se amesteca branza cremoasa cu feliile de sunca presata taiate marunt si cu patrunjelul verde tocat.Se condimenteaza cu putina sare si un pic de zeama de lamaie.Se amesteca totul bine si incepem sa umplem jumatatile noastre de rosii.Se orneaza dupa gustul si placul fiecaruia.O precizare o sa fac totusi:daca rosiile prezinta la capete o alungitura sau vedeti sa nu stau bine in farfurie,taiati un pic din varf,aceasta operatie ajuta ca rosiile sa nu se rastoarne .Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise