Rosii cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vreo 3-4 rosii de marime medie
  • 100-150 ml ulei de masline
  • 50-100 ml otet balsamic
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • o bucata branza de capra sau feta - 200 g
  • bagheta de paine incalzita la cuptor

Mod de preparare

Se toaca rosiile si se amesteca intr-un platou adanc cu celelalte ingrediente, exceptand branza.

Branza se adauga si se posteaza in mijlocul platoului, inconjurata de sos.

Se serveste cu paine incalzita, intinzand painea in sos.

Printeaza reteta Rosii cu branza si busuioc

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise