Rosii cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vreo 3-4 rosii de marime medie
  • 100-150 ml ulei de masline
  • 50-100 ml otet balsamic
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • o bucata branza de capra sau feta - 200 g
  • bagheta de paine incalzita la cuptor

Mod de preparare

Se toaca rosiile si se amesteca intr-un platou adanc cu celelalte ingrediente, exceptand branza.

Branza se adauga si se posteaza in mijlocul platoului, inconjurata de sos.

Se serveste cu paine incalzita, intinzand painea in sos.

Printeaza reteta Rosii cu branza si busuioc

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise