Rosii cu branza Provolone

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2 felii de branza Provolone
  • oregano
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pune intr-o tava mica ulei de masline, (din rosie se taie 2 felii rotunde) dupa care se pun in ulei se presara oragano destul de mult dupa care se pun feliile de branza Provolone si se pune un pic de ulei deasupra si oregano.

Se dau la cuptor pana se topeste branza , se serveste cald.

Eu aleg o tava pt cuptor de marimea feliilor de branza , cand se topeste se extinde si se pierde de aia e mai bine intr-o tava micuta.

Eu servesc acest tip de mancare ca felul unu pentru a schimba si a iesi din rutina ciorbei si a supei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise