Rosii cu branza telemea si ou fiert

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 100 g branza telemea
  • salata verde
  • patrunjel
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se curata si se taie feliute. Rosiile se taie feliute din partea de sus pana aproape de baza fara a fi taiate de tot si se desfac sub forma de nufar. Intre feliutele de rosii se pune alternativ o feliuta de branza, o feliuta de ou si totul se aseaza pe frunze de salata.

Pe deasupra si imprejur se pune salata rupta bucatele, patrunjel si piper.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise