Rosii cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 rosii 50 g brinza de vaci
  • 3-4 linguri de unt
  • o legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se farimiteaza brinza, se pune sare, piper dupa gust, se pune untul,se freaca pana devine o crema. Se taie mararul marunt, se adauga in compozitie si se da la rece 10 minute. Se taie rosiile si se umplu cu aceasta compozitie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise