ROSII CU OUA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 600 g rosii
  • 50 g unt
  • cascaval dupa gust
  • sare
  • piper
  • condimente

Mod de preparare

Intr-un vas cu apa ce clocoteste puneti o lingurita de otet.Trebuie sa fiarba la foc mic.Se sparg ouale pe rand pe o farfurie si se pun in apa usor, tot pe rand.

Cand albusul se incheaga,se scot ochiurile cu o spumiera pe o farfurie calda.

Rosiile se oparesc cca 1 minut,se curata de pielite si seminte si se taie cubulete.Se scurg de zeama.

Intr-o tigaie se pune untul.Cand acesta s-a topit se adauga rosiile care se calesc si se potrivesc de sare,piper si alte condimente.

Dupa ce se calesc puneti pe un platou cald rosiile si ouale calde deasupra.Presarati cu cascaval.

Este o mancare delicioasa si usoara pentru toate anotimpurile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise