Rosii la cuptor cu mirodenii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 8 rosii potrivite
  • 4 catei usturoi
  • 1 legatura mica de cimbru
  • 1 legatura mica busuioc
  • 2 linguri ulei masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala rosiile si se taie capacele. Se pun in tava de cuptor si deasupra se adauga uleiul de masline, usturoiul pisat sare si piper dupa gust.

Se adauga cimbrul si busuiocul. Se baga tava la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit timp de 20 de minute. Sunt foarte gustoase ca si garnitura pentru preparate din carne si nu numai.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise