Rosii picante

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. rosii
  • o jumatate de ceapa
  • un ardei iute
  • 1 catel de usturoi
  • cateva frunzulite de busuioc
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile cu apa clocotita, se curata de pielita si de seminte, se taie in cubulete. Se toaca jumatatea de ceapa, se taie ardeiul si se curata de seminte si nervuri, se toaca si el marunt, la fel ca si catelul de usturoi si frunzele de menta. Se amesteca totul cu untdelemn, sucul si coaja rasa de lamaie, sare, piper. Se serveste pe paine prajita, langa peste, pui, orez, macaroane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise