Rosii portugheze cu orez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii mici si tari
  • sare
  • piper
  • otet
  • 100 gr. orez
  • maioneza
  • 2 ardei copti

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa o ora deoparte, sa se scurga. Se fierbe orezul in multa apa clocotita; se scurge bine si se amesteca cu maioneza pregatita cu mustar, si cu 2 ardei copti, taiati marunt. Se unplu rosiile, se aseaza pe o farfurie.

Cu salata verde sau frunze de patrunjel

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise