ROSII PRAJITE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta foarte veche a bunicii, care, prima oara cand am auzit de ea si mai stiam cate ceva din ale gatitului, mi-a starnit oarecum rasul. Pare ciudata, dar e gustoasa.
  • 8 rosii mari, 4 catei de usturoi, 150 g ulei, faina, 1 legatura patrunjel verde tocat marunt, sare.

Mod de preparare

Se taie rosiile in felii rotunde mai groase, se sareaza si se lasa 30 minute. Se trec apoi prin faina, se prajesc in ulei pe ambele parti. Le presaram cu verdeata, le stropim cu mujdei de usturoi preparat din cei 4 catei. Se servesc calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise