Rosii surpriza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii,1/2 kg varza alba,1/2 kg de ardei grasi,patrunjel
  • Sosul:1 ou,2 linguri de ulei,1 lingurita de otet,1 lingurita mustar,patrunjel,sare

Mod de preparare

Rosiilor li se taie un capacel ,apoi se scobesc si se sareaza putin.Se toaca varza se adauga putina sare,pulpa rosiilor tocata,ardeii taiati felii subtiri si putin patrunjel tocat.

Sosul se pregateste astfel:se fierbe oul,se curata,apoi galbenusul se amesteca bine cu mustarul otetul si uleiul.Se toarna sosul peste compozitia de varza.Se umplu rosiile si se acopera cu capacelul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise