ROSII UMPLUTE CU BRANZA DE CAPRA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 1/2 manunchi de busuioc proaspat,
  • 100g. branza proaspata de capra,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 100g.ricotta,
  • sare,
  • piper,
  • 4 rosii mari si tari;

Mod de preparare

1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior.

2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul.

3.Intr-un bol, se amesteca branza de capra cu ricotta,se aduga uleiul de masline si busuiocul tocat .

4.Se umplu rosiile cu acest amestec ,se pun capacelele ,se decoreza cu frunzulite de busuioc si se pastreaza la rece pana la servire.Este un aperitiv excelent!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise