Roșii umplute cu brânză de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 roșii potrivite
  • 300g brănză de vaci cu smâtnână
  • 1legătură mărar
  • sare

Mod de preparare

Roșiile se spală, li se taie un capac, se îndepărtează miezul și se așează cu gura în jos ca să se scurgă zeama rămasă.

Se spală și se toacă mărarul, Se amestecă cu brânza, cu smântâna, și se sărează după gust. Se umplu roșiile cu această compoziție, se pune capacul deasupra fiecărei roșii și se păstrează la rrece până în momentul servirii!

Poftă bună !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise