rosii umplute cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii, ciuperci, ceapa ,orez, smantana, ulei, sare, piper,
  • patrunjel verde, zahar, marar verde

Mod de preparare

Ceapa se caleste in 25 ml de ulei , apoi se adauga ciupercile , sare, piper ,lasand sa fiarba orezul pana se inmoaie.

Se adauga orezul, 250 ml de apa, patrunjelul ,mararul si se lasa sa fiarba 10-15 min. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile,miezul scos din rosii se pune de jur-imprejurul lor,a daugandu-se cca 150 ml de apa si 20 g de zahar. Se introduc la cuptor 20 min .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise