ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI

Timp pregatire
1500 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 rosii
  • -200 g ciuperci (din conserva)
  • -200 g smantina
  • -2 cepe
  • -o legatura de patrunjel
  • -un catel de usturoi sau mai mult dupa gust
  • -sare, piper

Mod de preparare

Rosiile spalate, se decupeaza capacul, se golesc de continut si se pun la scurs. Intr-un vas, se amesteca ciupercile taiate marunt cu ceapa tocata si usturoiul maruntit, smantina, patrunjelul, sarea si piperul. Rosiile se umplu cu aceasta compozitie si se decoreaza cu cate un fir mic de patrunjel.

Enjoy!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise