Rosii umplute cu orez

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii tari
  • 2 ardei grasi
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri sos de smintina cu mustar sau maioneza
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii si proaspete, se spala, se taie un capacel, apoi cu o lingurita se scoate mijlocul, se presara cu putina sare si se asaza pe un fund cu gura in jos ca sa se scurga, cit timp se prepara compozitia pentru umplut. Se fierbe orezul in apa cu sare, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se pune maioneza intr-un castron, sau sosul de smintina cu mustar,se adauga orezul, ardeii copti, curatati de pielita, cotoare, seminte si taiati fisii. Se amesteca totul, apoi cu aceasta compozitie se umplu rosiile.

Se asaza pe o farfurie si se pun la rece

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise