ROSII UMPLUTE CU OUA SI MAIONEZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,8kg.rosii,
  • 8 oua,
  • 250g.maioneza,
  • 20g.mustar,
  • 1 legatura patrunjel verde;

Mod de preparare

1. Se aleg rosii de aceasi marime, se taie capacelele, se scobeste miezul, se aseaza cu gura in jos si se lasa sa se scurga bine.

2. Se fierb ouale, se racesc, se curata si se toaca marunt.

3. Maioneza se amesteca cu o lingurita de mustar, se adauga ouale si se amesteca usor. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile si se presara cu verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise