ROSII UMPLUTE CU PASTA DE MASLINE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g masline negre si verzi
  • 200 g miez de paine inmuiat in lapte
  • 100 g sunca presata sau de Praga
  • 100-150 ml ulei
  • 2 cepe
  • maioneza dupa gust

Mod de preparare

Maslinele fara samburi se dau prin masina de tocat impreuna cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine.Pasta obtinuta se freaca cu uleiul turnat incet,iar la sfarsit se adauga ceapa tocata marunt,sunca tocata cubulete si maioneza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise