Rosii umplute cu telina cruda

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Rosii 2 kg • telina 900 g • maioneza 450 g • mustar 20 g • zahar pudra 10 g • patrunjel verde 1/2 leg

Mod de preparare

Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scot miezurile si samburii cu o lingurita de scobit, se asaza rosiile cu gura in jos si se lasa sa se scurga bine. Telina se curata de coaja si se da pe razatoarea de parmezan, se sareaza, se lasa sa stea 1-2 ore, se framanta si se stoarce. Se amesteca maioneza cu mustarul si zaharul pudra, apoi se adauga telina. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile si se presara pe deasupra cu patrunjel verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise