Rosii umplute cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -4 rosii marime medie
  • -sare,piper dupa gust
  • -1 ceapa rosie
  • -150 g ton in ulei
  • -2 linguri maioneza
  • -4 masline
  • -2 linguri frunze pantrunjel tocat

Mod de preparare

1. Se fierb ouale dupa care se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se taie cubulete.

2. Se taie capacele la rosii si se scobesc in interior de miez care se taie bucatele.

3. Se spala ceapa si se da pe partea fina a razatorii. Se amesteca: miezul rosiilor, carnea de ton, ouale, maioneza, maslinele taiate marunt si patrunjel.

4. Cu salata obtinuta mai sus se umplu rosiile, apoi se pune deasupra felia de rosie (capacul).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise