Rosii umplute cu vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vinata mare
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se coace vinata, se lasa sa se scurga bine, se toaca pe o planseta de lemn cu tocatorul de lemn, se pune intr-un castron si se bate cu uleiul, care se toarna putin cite putin. Se adauga ceapa foarte fin tocata, sarea si piperul. Se aleg rosii mici si tari, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu salata de vinete, se asaza pe o farfurie si se pune pe mijlocul fiecarei rosii o frunzulita de patrunjel. Tot astfel se pot umple si ardeii grasi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise