Rosii umplute cu vinete garnisite cu ardei

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc. rosii
  • salata de vinete
  • citeva frunze de patrunjel verde
  • 1 buc. ardei gras
  • 6 masline negre

Mod de preparare

Rosiile se spala, se golesc de seminte, se presara cu sare si se lasa sa stea cca 5 minute, dupa care se asaza cu gura in jos sa se scurga. Se umplu apoi cu salata de vinete. Maslinele, din care s-au scos simburi, se desfac in doua si fiecare jumatate se pune capac la rosii. Din fisii de ardei se face un gratar deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise