Rosii umplute la rece

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 300 gr ton la conserva
  • 90 gr maioneza
  • 10 gr ketchup
  • 2 gr ardei iute. Pentru vinegreta: 30 gr ulei de masline
  • 20 gr vin alb
  • 30 gr patrunjel tocat fin
  • sare.

Mod de preparare

Se curata rosiile prin scufundare in apa clocotita.Se taie pe jumatate si se golesc cu o lingura.Separat,intr-un bol,se amesteca tonul maruntit cu maioneza,ketchupul si cu ardeiul iute.Se face o pasta densa si se umplu jumatatile de rosii.Se servesc cu vinegreta de patrunjel deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise