Rosii umplute la rece

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 300 gr ton la conserva
  • 90 gr maioneza
  • 10 gr ketchup
  • 2 gr ardei iute. Pentru vinegreta: 30 gr ulei de masline
  • 20 gr vin alb
  • 30 gr patrunjel tocat fin
  • sare.

Mod de preparare

Se curata rosiile prin scufundare in apa clocotita.Se taie pe jumatate si se golesc cu o lingura.Separat,intr-un bol,se amesteca tonul maruntit cu maioneza,ketchupul si cu ardeiul iute.Se face o pasta densa si se umplu jumatatile de rosii.Se servesc cu vinegreta de patrunjel deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise