Rosii umplute si invelite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua
  • 4 feli prosciutto crudo
  • cubulete de cascaval
  • sare
  • ulei
  • Reteta inspirata din "Mic dejun regal" postata de Varadi Silvia.

Mod de preparare

Se teie "capacul" la rosii, se golesc de samburi si se pun 3 cubulete de cascaval cu un pic de sare. Se adauga ouale in interior, ca in imagine, si se mai pune un cub de cascaval. Se invelesc in prosciutto crudo.

Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza rosiile invelite. Se introduc in cuptorul incalzit la 250° timp de 30-40 de minute.(depinde de cat de moi va plac ouale).

Reteta originala o gasiti aici:http://www.gustos.ro/retete-culinare/aperitive-cu-oua/mic-dejun-regal.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise