Rostii de cartofi si hrean

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •400 gr cartofi, decojiti si dati pe razatoare
  • •2 oua batute
  • •3 linguri faina
  • •1 lingura pasta de hrean
  • •5 cepe rosii tocate fin
  • •sare si piper negru
  • •1 lingura ulei
  • •patrunjel proaspat, tocat, pentru ornate
  • •4 linguri smantana, pentru servit

Mod de preparare

1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa rosie, sare si piper si se amesteca bine.

2.Se incalzeste uleiul la foc potrivit intr-o tigaie mare.Se pun 8 gramajoare in tigaie si se preseaza cu dosul lingurii, astfel incat sa se formeze turtite de aprox. 5 mm grosime.

3.Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte pana s-au rumenit.

4.Se scurg bine pe servete de bucatarie.Se servesc fierbinti, se stropesc cu smantana si se orneaza cu patrunjel.Sau, daca doriti sa ii serviti ca o garniture de cartofi, atunci renuntati la smanatna.Se potriveste foarte bine cu oua prajite pane.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise