Rotite de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept mare de pui
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • cimbru,marar,piper,sare,susan,ulei.

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea mica.

Amestecam carnea de pui cu legumele, verdeata,ouale batute si pesmetul.Condimentam cu cimbru,piper si saram dupa gust.

Ne umezim mainile si formam bilute pe care le strapungem cu degetul pe mijloc.Le tavalim prin susan si le rumenim in ulei incins.Pot fi servite calde sau reci ca aperitiv.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise