Royal Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un blat de pandispan
  • 100 ml cafea tare
  • 2 linguri lichior amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 150g ciocolata amara
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu varf zahar
  • 4 grame(2 foi) gelatina
  • cacao pt ornat

Mod de preparare

Pornind de la Tiramisu rețeta originală am facut acest Royal Tiramisu. Merita!

Punem gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.Batem galbenusurile spuma cu zahar,adaugam mascarponele si mixam in continuare.Ciocolata rupta bucati o topim in putina cafea amestecata cu amaretto si o adaugam la compozitia de mai sus.Punem si gelatina topita intr-o lingurita de lapte,mixam si la urma adaugam frisca batuta spuma,amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

In tava cu inel punem blatul,stropim cu amestecul de cafea si amaretto,si rasturnam deasupta toata crema.Lasam la frigider minim 5 ore.Decoram cu cacao cernuta din abundenta si ornam cu ce gasim(eu nu prea am gasit:)

pofta buna si sper sa va ridice moralul sau sa va dea energie dupa cum o cere si numele!;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise