Ruladă de primăvară cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat de tăiței cu ou
  • Pentru umplutură:
  • 4 cepe verzi
  • 50 g muguri bambus
  • 150 g morcovi
  • 200 g germeni soia
  • 1 vârf de cuțit de chimen măcinat
  • 1 vârf de cuțit de anason
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei (de susan)
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • sare

Mod de preparare

1. Se face aluatul de tăiței cu ou si se taie în dreptunghiuri mari.

2.Se încinge uleiul în tigaie.

3.Muguri de bambus împreună cu ceapa verde se taie felii subțiri si se călesc împreună cu germeni de soia timp de câteva min.Se rade morcovul și se adaugă în tigaie.

4. Se adaugă sosul de soia si condimentele.

5. Se ia de pe foc si se pune la răcit.

6.Compoziția se împarte pe dreptunghiuri care pe urmă se rulează si se pun la prăjit în ulei abundent timp de 1/4 ora(la foc mic).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise