Ruladă de primăvară cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat de tăiței cu ou
  • Pentru umplutură:
  • 4 cepe verzi
  • 50 g muguri bambus
  • 150 g morcovi
  • 200 g germeni soia
  • 1 vârf de cuțit de chimen măcinat
  • 1 vârf de cuțit de anason
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei (de susan)
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • sare

Mod de preparare

1. Se face aluatul de tăiței cu ou si se taie în dreptunghiuri mari.

2.Se încinge uleiul în tigaie.

3.Muguri de bambus împreună cu ceapa verde se taie felii subțiri si se călesc împreună cu germeni de soia timp de câteva min.Se rade morcovul și se adaugă în tigaie.

4. Se adaugă sosul de soia si condimentele.

5. Se ia de pe foc si se pune la răcit.

6.Compoziția se împarte pe dreptunghiuri care pe urmă se rulează si se pun la prăjit în ulei abundent timp de 1/4 ora(la foc mic).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise