Se topeste untul pana devine transparent, se adauga faina si se amesteca la foc mic,apoi se pune laptele putin cate putin pana se incorporeaza bine,se adauga oualele unul cate unul si la urma casavalul ras pe razatoarea mica.
Se toarna intr-o tava tapetata(30/35) si se da la cuptor 20 min. pana se rumeneste frumos.
Se rastoarna pe un prosop umed,se ruleaza si se lasa 5-10 min. ,apoi se deruleaza si se unge cu umplutura.(pateul se amesteca cu gogosarii , castravetii si oualele taiate marunt) si se inveleste intr-o foaie de de celofan cat mai strans ; se leaga la capete;se taie a doua zi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise