RULADA APERITIV

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • vegeta
  • 3 linguri de faina
  • 1 cana de lapte
  • branza sau cascaval razuit
  • marar verde tocat.

Mod de preparare

Ingredientele(fara branza si marar), se amesteca bine, se toarna compozitia obtinuta intro tava intinsa de aragaz, pe care am uns-o dinainte si se coace 10 minute, dupa care se presara cu branza sau cascaval razuit si marar tocat si se reintroduce la cuptor pt inca 5 minute. Se scoate si se ruleaza calda. Se consuma calda sau rece, feliata in felii de grosimea unui deget. Este un aperitiv, gustos si destul de rapid.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise