Rulada aperitiv

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -piept de curcan afumat 800g
  • -cascaval 300g
  • -brinza proaspata uscata 200g
  • -casline fara simburi(rondele)50g
  • -unt 30g
  • -mac 20g
  • -ciuperci conserva 150g

Mod de preparare

De preferat sa aveti un feliator.

Batonul de piept de curcan afumat se taie la feliator la grosimea 1,5 la fel si cascavalul .

Pe o folie alimentara se unge aceasta cu unt topi si racit ,se presara macul po toata suprafata foliei ,asezam apoi pat de piept de curcan feliile se pun transversal una linga cealalta precum foaia de placinta se unge cu unt toata suprafata pieptului apoi se aseaza cascavalul peste aceasta se adauga brinza uscata peste cascaval ,maslinele se pun din loc in loc ciupercile la fel.

Se ruleaza cu ajutorul foliei alimentare .Se da la rece rulada circa 2 ore ,apoi se taie si se serveste la aperitiv.POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise