Margarina se imparte in doua;dintr-o1/2 se ia o lingura de margarina care se amesteca cu uleiul si se fierbe impreuna cu ciocolata.Cealalta 1/2de margarina se freaca cu o cana de zahar praf, se adauga cele 3 galbenusuri esenta de rom, o vanilie si o lingura cacao.1/2de margarina ramasa se freaca cu nuca macinata.Cele doua compozitii se amesteca si se aseaza pe un celofan umezit sub forma unui dreptunghi.In mijloc se pun bananele taiate in lung, se ruleaza cu ajutorul celofanului si se tine la rece.Fie se pudreaza cu cacao, fie se face o glazura cu care se acopera rulada.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise