Rulada cu banane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 160 gr zahar
  • 80 gr nuca macinata
  • 4 linguri de cacao
  • 40 gr faina
  • Finetti/ crema de orice fel/ ciocolata topita
  • 2 banane

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele pentru blat, turnati compozitia intr-o tava si dati-o la cuptor pana cand se rumeneste. Cand este gata, scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca blatul, iar apoi rulati-l si lasat-l asa pana cand pregatiti crema si banana.

Eu am folosit finetti de aceasta data, dar puteti folosi cam orice crema, de vanilie sau ciocolata, in special.

Intindeti blatul, crema peste si asezati bananele deasupra. Rulati si dati la rece, apoi taiati rulada felii.

Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise