Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g biscuiti Petit Beurre
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri mari de crema de ciocolata Fineti
  • 50 g cacao
  • 300 g unt
  • 300 g zahar pudra
  • 150 g nuca de cocos
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri de crema de ciocolata, amestecand bine.

Inpartim compozitia in 2 parti. Intindem bine fiecare jumatate pe cate o folie si dam la rece.

Frecam spuma untul cu zaharul pudra,adaugam nuca de cocos si vanilia.Intindem aceasta compozitie peste cea de biscuiti , apoi rulam cat mai bine cele 2 foi ajutandu-ne de folia de sub ele. Infasuram rulada in folie si introducem la rece pentru cateva ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise