Rulada de budinca de capsuni si mascarpone

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 5 oua, 5 linguri de zahar, 1 plic praf de copt, 5 linguri de faina , cacao
  • Crema: 1 plic praf de budinca de capsuni,500 ml lapte, 250g mascarpone, 1 plic zahar vanilat, zahar dupa gust, nuca de cocos razalita pt decor

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri, apoi le batem cu mixerul pana ce sa fac spuma. Adaugam zaharul, praful de copt, galbenusurile apoi faina, le amestecam cu mixerul timp de 3 minute si pe urma cacao.

Intr-o tava mare, rasturnam compozitia apoi o bagam in cuptor max 30 min. Intre timp preparam budinca de capsuni conform intructiunilor de pe plic .Lasam budinca sa se raceasca, dupa aceea amestecam cu mascarpone si adaugam zaharul vanilat, amestecam bine apoi dupa gust mai punem zahar.

Scoatem blatul din cuptor si il asezam pe un prosop umed, apoi rulam, dupa ce s-a racit intindem crema si rulam din nou si punem rulada intr-o farfurie de dimensiunea ei. La sfarsit decoram cu nuca de cocos.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise