Rulada cu capsuni

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 125 gr faina,
  • 125 gr zahar,
  • 3 oua,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 pliculetz praf de copt,
  • 50 ml ulei
  • 1/2 kg capsune
  • 1 plic de crem ole de capsuni de la dr oetker
  • iaurt de capsune
  • frisca
  • ciocolata menaj

Mod de preparare

e amesteca toate intr-un castron timp de 2 min se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt pentru 15-20 de min(sa nu se arda fiindca devine casanta) cand este gata se rastoarna pe o folie de aluminiu.Crema:1 plic de crem ole de capsuni de la dr oetker,(preparat cu iaurt de capsuni in loc de lapte)cateva capsuni proaspetetaiate bucatele se amesteca in crema, se pune crema peste blat, se ruleaza, se pune deasupra frisca batuta, se glaseaza cu ciocolata topita si se orneaza cu 1/2 de capshuni din loc in loc!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise