Rulada cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • sare
  • pentru umplutura:
  • 3 cartofi fierti
  • 1 morcov fiert
  • 2 oua
  • 3 linguri de cascaval
  • leustean
  • sare,piper

Mod de preparare

Blat:

Se bat albusurile spuma cu sare,se adauga galbenusurile unul cate unul si faina.Se tapeteaza o tava(25/35) cu hartie de copt,si se da la cuptor pentru 10 minute.Cand se scoate din cuptor,se ruleaza calda cu tot cu hartie.

Umplutura:

Cartofii fierti se zdrobesc(daca sunt prea tari,se poate adauga putin lapte),se adauga ouale batute,cascavalul,sare si piper dupa gust,si se mai pune pe foc putin,pana ce cascavalul incepe sa se topeasca putin.Se ia de pe foc,se adauga leusteanul si se toarna peste foaia de rulada.Se pune morcovul taiat marunt,se ruleaza si se da la rece.Se serveste dupa 1-2 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise