Rulada cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • sare
  • pentru umplutura:
  • 3 cartofi fierti
  • 1 morcov fiert
  • 2 oua
  • 3 linguri de cascaval
  • leustean
  • sare,piper

Mod de preparare

Blat:

Se bat albusurile spuma cu sare,se adauga galbenusurile unul cate unul si faina.Se tapeteaza o tava(25/35) cu hartie de copt,si se da la cuptor pentru 10 minute.Cand se scoate din cuptor,se ruleaza calda cu tot cu hartie.

Umplutura:

Cartofii fierti se zdrobesc(daca sunt prea tari,se poate adauga putin lapte),se adauga ouale batute,cascavalul,sare si piper dupa gust,si se mai pune pe foc putin,pana ce cascavalul incepe sa se topeasca putin.Se ia de pe foc,se adauga leusteanul si se toarna peste foaia de rulada.Se pune morcovul taiat marunt,se ruleaza si se da la rece.Se serveste dupa 1-2 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise