Rulada cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de faina
  • 1 cana de ulei
  • 100ml apa minerala
  • 1lingurita bicarbonat
  • zeama de lamaie si sare ptr aluat! Ptr umplutura : jumatate de kg de ciuperci
  • 4cepe
  • 3linguri faina
  • 3morcovi
  • sare
  • piper 1legarura marar si ulei.

Mod de preparare

Se stinge bicarbonatul cu o lingura de zeama de lamaie, se amesteca cu faina si cu un praf de sare, se adauga uleiul si apa minerala si se framanta un aluat potrivit de tare. Se curata morcovii, ciupercile si cepele, morcovii se pun la fiert intregi cu sare. Ceapa se taie marunt si cu ciupercile se pun la calit, se adauga faina ca se`se lege compozitia, se pune sare, piper si mararul tocat marunt si se pune deoparte. Se intinde cate o foaie sin aluat subtire, se pune compozitia cu ciuperci, se aseaza morcovii fierti intregi in marginea unde se incepe rularea si se intoarce foaia cu totul. Asezi rulada intr-o tava unsa cu ulei si se da la foc mic ptr 30-40min. Se taie cand deja s-a racit!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise