Rulada cu ciuperci,branaza si crenvursti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de faina
  • 1 cutie de ciuperci taiate
  • 4 cepe mari
  • 1 praf de copt stins
  • 100 gr.brinza rasa
  • 3 crenvursti taiati rondele
  • marar si patrunjel tocat fin
  • sare si piper

Mod de preparare

Se calesc cele 4 cepe taiate marunt in putin ulei,apoi se amesteca intr-un castron cu ciupercile ,cu brinza rasa,crenvurstii,praful de copt stins,mararul si patrunjelul.Ouale se bat cu sare dupa gust si piper.La sfarsit se adauga faina.

Intr-o trava unsa si tapetata se toarna compozitia si se coace.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise