Rulada cu ciuperci si verdeata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 400g ciuperci
  • 2 cepe mari
  • o legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • 2 linguri smantana
  • 6 linguri faina
  • o lingura condimente uscate (\"Secretul gustului\" sau altele)

Mod de preparare

Cepele si ciupercile se pun la inabusit cu foarte putin ulei si apa. Cand sunt gata se lasa la racit si apoi se adauga 6 galbenusuri, smantana, condimentele uscate, faina, verdeata. Se amesteca bine pana se omogenizeaza apoi se adauga albusurile batute spuma, mestecandu-se continuu. Se toarna in tava lunga de cozonac captusita cu hartie pentru copt. Se da la cuptor cca 50 minute la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise