Rulada cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 1 cana de apa,2 linguri ulei,5linguri cu varf de faina,5 oua.
  • Pentru umplutura
  • 1 cutie de ciuperci,2 cepe mari,2 linguri de faina,o legatura de patrunjel verde.

Mod de preparare

Apa,uleiul se pun intr-o cratita la fiert.Cand clocoteste se adauga toata faina odata,se amesteca repede si se da deoparte.Cand s-a racit se pun pe rand galbenusurile si albusurile batute spuma.Toata compozitia se toarna in tava de la aragaz(unsa cu ulei si tapetata cu faina).Se coace la foc potrivit.Se scoate pe un prosop ud se ruleaza si se unge cu ciulama facuta din:2cepe calite in putin ulei, peste care se pune 1 cutie de ciuperci taiate marunt,zeama lor si 2 linguri de faina,vegeta ,piper ,patrunjel tocat(ciulamaua). Se ruleaza si se da la rece.Atentie!Compozitia se scoate din tava prin alunecare,nu se rastoarna,fata blatului este interiorul ruladei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise