Rulada cu dulceata de piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei si un borcan de dulceata de piersici.

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri,peste galbenusuri se pune zaharul si se bate cu mixerul pana devine o crema pufoasa,se adauga uleiul si se amesteca pana se incorporeaza bine la sfarsit se pune faina cernuta.Separat se bat albusurile spuma si apoi se pun peste compozitia de mai sus, se amesteca usor cu o paleta sau cu telul.Se pune in tava de la cuptor, care inainte am pus o foaie de copt,se da la cuptor 15 min la foc mediu.Cand este inca calda se pune dulceata si se ruleaza.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise