Rulada cu foi de napolitana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de napolitana
  • compozitia 1: 400 g biscuiti macinati
  • 300g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 cani lapte fierbinte
  • compozitia 2: 4 oua intregi
  • 4 linguri lapte
  • 250 g zahar
  • 1 pachet unt

Mod de preparare

Ingerdientele pentru prima compozitie se amesteca bine si se intinde amestecul peste fiecare foaie de napolitana.4 oua intregi , 4 linguri de lapte si 250 g zahar se fierb pe abur pana se ingroasa, rece se adauga un pachet de unt frecat spuma si se intinde peste primul amestec. Fiecare foaie se ruleaza separat si se tine putin la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise